🎉 Szybka wysyłka książek, zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! 🌼 Czerwcowa promocja! Zyskaj 5% rabatu z kodem LATO5 – tylko do końca czerwca! 🌼Obowiązuje darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 500 zł. 🎉

W dni bezciastkowe lody tylko owocowe

Symbol: 9788395147111
Dostępność: Mało
62.35
59.23 cena z kodem: LATO5
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
9.99
  • Paczkomaty InPost 9.99
  • Kurier 12.99
Na pierwszy rzut oka praca dotyczy funkcjonowania gastronomii, a więc zagadnień ekonomiczno-społecznych, ale faktycznie czytelnik może otrzymać dużo wiecej - studium obyczajowości żywieniowej w ówczesnej rzeczywistości społecznej. Przez to można powiedzieć, że dzieło dostarcza wiedzy historycznej, ale i socjologiczo-kulturowej. Książka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców - róznych profesji i specjalności naukowych, w różnym wieku, bardziej dla tych z Wrocławia, ale i dla innych będzie ciekawą lekturą.
Parametry:
Autor:
Romuald M. Łuczyński
Wydawnictwo:
Emka
Stron:
448
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: