Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-












Wszyscy jedzą naleśniki. Książka z przepisami
Symbol:
Dostępność:
Mało
2
szt.
34.93
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788393388622
Książka składa się z dwóch części. W pierwszej znajduje się opis spożywczych składników i ich pochodzenie. Dzieci mogą dowiedzieć się, co działo się z mlekiem, zanim znalazło się w kartonie na sklepowej półce. Skąd bierze się sól, czym jest masło, jak wyhodować kurę, żeby znosiła jajka i kto mieli zboże na mąkę. Te niby proste i podstawowe informacje nie muszą być wcale takie oczywiste dla współczesnych dzieci. W drugiej części znajduje się 16 ilustrowanych przepisów na naleśniki z całego świata. Młody kucharz nie tylko będzie mógł przygotować z reguły proste, egzotyczne danie, ale pozna też zwyczaje kulinarne z innych zakątków Świata.
Wysokość:
220 mm
Szerokość:
200 mm
Długość:
10 mm
Wydawnictwo:
druganoga
Autor:
Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Rok wydania:
2019
Liczba stron:
52
Oprawa:
twarda
Format:
19.0 x 21.0 cm
Numer ISBN:
978-83-933886-2-2
Data premiery:
2019-05-21
Dane producenta
Wydawnictwo Druganoga Agata Loth-Ignaciuk
ul. Rudawska 2
02-069 Warszawa
Poland
wydawnictwo@druganoga.com
-
Polecane
-
Podobne produkty
41.23
26.53