Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Wegańska kuchnia chińska
Symbol:
Dostępność:
Mało
5
szt.
74.79
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788383820057
Książka oferuje różnorodne przepisy inspirowane dzieciństwem Yang Liu oraz bogatą historią kuchni roślinnej w Chinach. Znajdziesz w niej wegańskie wersje klasycznych dań, takich jak Kung pao z boczniakami mikołajkowymi, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu.
Każdy przepis zawiera praktyczne wskazówki, które pomogą ci opanować tradycyjne techniki gotowania, zgłębić różnorodny świat tofu oraz odpowiednio sezonować wok. Wegańska kuchnia chińska to wspaniała refleksja na temat związku jedzenia z pamięcią, miejscem, rodziną oraz jego wpływu na kulturę.
Autorki książki Yang Liu i Katharina Pinczolits stworzyły popularnego bloga kulinarnego @littlericenodle.
Tytuł oryginalny: Vegan Chinese Food
Fotograf: Katharina Pinczolits
Tłumacz: Paweł Zatorski
Wysokość:
250 mm
Szerokość:
190 mm
Wydawnictwo:
Czarna Owca
Autor:
Yang Liu
Rok wydania:
2024
Liczba stron:
224
Oprawa:
twarda
Format:
19.0x25.0 cm
Numer ISBN:
978-83-8382-005-7
Data premiery:
2024-11-27
Dane producenta
Wydawnictwo Czarna Owca
Wspólna 35/5
00-519 Warszawa
Poland
+48 22 616 29 36
-
Polecane
-
Podobne produkty
76.41
65.44
63.86
63.10