🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Domowa kuchnia koreańska

Dostępność: Mało
56.71
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Kuchnia koreańska to prawdziwa sztuka życia
W Korei kimchi przygotowuje się z rodziną, zasiada razem do stołu, zastawionego kolorowymi potrawami przygotowanymi z wielką dbałością i łączy tradycyjne dania z lokalnymi alkoholami, aby wydobyć wszystkie smaki.
Odkryj bogactwo koreańskiej kultury kulinarnej dzięki
100 autentycznym, prostym przepisom,
bezcennym praktycznym poradom i technikom, takim jak domowa fermentacja.
Daj się zauroczyć całkiem nowym składnikom i sprawdź jak smakują:
Domowy bibimbap Zupa lodowa z wodorostami Pikantna zupa z wołowiny z warzywami Roladki z dorsza Ragoût z kimchi Naleśniki hotteok z matchą i białą czekoladą
Poznaj foodsharing w koreańskim wydaniu
Z dzieciństwa w Korei pamiętam góry główek kapusty, które raz w roku wypełniały nasz salon, a z których całą rodziną przygotowywaliśmy kimchi, półki suszących się na słońcu papryczek chili i charakterystyczny zapach fermentującej soi, z której kilka miesięcy później powstawała cudowna pasta doenjang. Kiedy gotuję, wciąż brzmią mi w uszach mantry powtarzane przez kobiety z mojej rodziny: kolejność składników, pełna paleta barw, odpowiednia ilość papryki w daniu...
Jina Jung
Tłumacz: Agnieszka Dywan
Parametry:
Wysokość:
235 mm
Szerokość:
165 mm
Wydawnictwo:
Znak
Autor:
Jina Jung
Rok wydania:
2024
Liczba stron:
224
Oprawa:
twarda
Format:
16.5 x 23.5 cm
Numer ISBN:
978-83-240-9492-9
Data premiery:
2024-07-17

Dane producenta

Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków
Poland

126199500
sekretariat@znak.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: