🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! 🌼 Majowa promocja! Zyskaj 5% rabatu z kodem MAJ5 – tylko do końca maja! 🌼

Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

Dostępność: Mało
43.95
41.75 cena z kodem: MAJ5
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Parametry:
Wydawnictwo:
Petrus
Autor:
Andrzej Kozioł
Rok wydania:
2024
Liczba stron:
250
Oprawa:
miękka
Format:
13.0 x 19.0 cm
Numer ISBN:
978-83-7720-764-2
Data premiery:
2024-03-21

Dane producenta

Wydawnictwo PETRUS
ul. Raciborska 13/31
30-384 Kraków
Poland

wydawnictwo@wydawnictwopetrus.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: