Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Symbol:
Dostępność:
Mało
2
szt.
31.59
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788377636152
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Wydawnictwo:
Multico
Autor:
Egon Binder
Rok wydania:
2022
Liczba stron:
120
Oprawa:
broszurowa
Format:
19.0 x 13.0 cm
Numer ISBN:
9788377636152
Data premiery:
2022-04-27
Dane producenta
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa
Poland
22 564 08 00
biuro@multicobooks.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
34.84
37.15