🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Dostępność: Mało
18,53 zł
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15,99 zł
  • Paczkomaty InPost 15,99 zł
  • Kurier 16,99 zł
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia,
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia,
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń,
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Parametry:
Wysokość:
165 mm
Szerokość:
235 mm
Długość:
7 mm
Wydawnictwo:
Arystoteles
Autor:
Franciszek Wolski
Rok wydania:
2017
Liczba stron:
64
Oprawa:
miękka
Format:
23.5x16.5 cm
Numer ISBN:
9788380380851
Data premiery:
2017-06-08

Dane producenta

PHW „Arystoteles” Matusiak Marek Sp. Jawna
ul. Pańska 96 lok. 83
00-837 Warszawa
Poland

SPRZEDAZ@ARYSTOTELES.COM.PL

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: