Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy. Z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Symbol:
Dostępność:
Mało
3
szt.
31.61
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
18.99
- Paczkomaty InPost 18.99
- Kurier 19.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788370737665
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj!
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Z publikacji poznasz odpowiedzi na następujące pytania:
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby?
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę?
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe?
W książce znajduje się 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety.
Wysokość:
215 mm
Szerokość:
153 mm
Długość:
14 mm
Wydawnictwo:
Multico
Autor:
Franz Siegfried Wagner
Rok wydania:
2017
Liczba stron:
136
Oprawa:
twarda
Format:
15.5x21.5 cm
Numer ISBN:
978-83-7073-766-5
Data premiery:
2009-05-26
Dane producenta
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa
Poland
22 564 08 00
biuro@multicobooks.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
25.44
36.74
13.85
14.84
14.09