🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy. Z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Dostępność: Mało
31.61
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18.99
  • Paczkomaty InPost 18.99
  • Kurier 19.99
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj!
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Z publikacji poznasz odpowiedzi na następujące pytania:
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby?
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę?
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe?
W książce znajduje się 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety.
Parametry:
Wysokość:
215 mm
Szerokość:
153 mm
Długość:
14 mm
Wydawnictwo:
Multico
Autor:
Franz Siegfried Wagner
Rok wydania:
2017
Liczba stron:
136
Oprawa:
twarda
Format:
15.5x21.5 cm
Numer ISBN:
978-83-7073-766-5
Data premiery:
2009-05-26

Dane producenta

Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa
Poland

22 564 08 00
biuro@multicobooks.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: