Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Tylko kiszonki
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
36.74
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788328094871
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Wydawnictwo:
Buchmann / GW Foksal
Autor:
Fern Green
Rok wydania:
2022
Liczba stron:
160
Oprawa:
miękka
Format:
14.8x21.0 cm
Numer ISBN:
978-83-280-9487-1
Data premiery:
2022-02-09
Dane producenta
GRUPA WYDAWNICZA FOKSAL Sp. z o.o.
ul. Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa
Poland
biuro@gwfoksal.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
25.44
13.85
14.84
14.09