Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa. Kwal
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
63.74
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788302147418
W publikacji dokładnie omówiono towary żywnościowe - zwrócono uwagę na informacje istotne dla konsumenta. Zaprezentowano wybrane grupy towarów nieżywnościowych oraz zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazano najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisano procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwrócono uwagę na BHP i techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk położono na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Numer dopuszczenia MEN: 87/2013
Wysokość:
245 mm
Szerokość:
175 mm
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz
Rok wydania:
2014
Liczba stron:
328
Oprawa:
miękka
Format:
17.5 x 24.5 cm
Numer ISBN:
9788302147418
Data premiery:
2014-08-08
Dane producenta
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
Poland
801 220 555
wsip@wsip.com.pl,
-
Polecane
-
Podobne produkty