Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty.... Le Cordon Bleu
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
82.40
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788383530758
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Tytuł oryginalny: L'École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines... 90 recettes emblématiques France et d'ailleurs
Fotograf: Charly Deslandes
Tłumacz: Katarzyna Sochacka
Wysokość:
280 mm
Szerokość:
230 mm
Wydawnictwo:
Jedność
Rok wydania:
2024
Liczba stron:
312
Oprawa:
twarda
Format:
23.0 x 28.0 cm
Numer ISBN:
978-83-8353-075-8
Data premiery:
2024-10-21
Dane producenta
Wydawnictwo Jedność
Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
Poland
41 349 50 00, 41 368 11 10
jednosc@jednosc.com.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
58.90
74.36
84.48