🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty.... Le Cordon Bleu

Dostępność: Mało
82.40
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Tytuł oryginalny: L'École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines... 90 recettes emblématiques France et d'ailleurs
Fotograf: Charly Deslandes
Tłumacz: Katarzyna Sochacka
Parametry:
Wysokość:
280 mm
Szerokość:
230 mm
Wydawnictwo:
Jedność
Rok wydania:
2024
Liczba stron:
312
Oprawa:
twarda
Format:
23.0 x 28.0 cm
Numer ISBN:
978-83-8353-075-8
Data premiery:
2024-10-21

Dane producenta

Wydawnictwo Jedność
Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
Poland

41 349 50 00, 41 368 11 10
jednosc@jednosc.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: