Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
85.40
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788381440400
Wszystkie przepisy są zilustrowane, często towarzyszy im porada szefa kuchni.
Szkoła Cordon Bleu dzieli się wszystkimi sekretami cukierniczymi i czytelnik naprawdę może zostać prawdziwym cukiernikiem.
Szkoła Cordon Bleu została założona w Paryżu w roku 1895. Z czasem powstała światowa sieć tych elitarnych szkół kształcących profesjonalistów i amatorów gotowania. Nauczycielami są tam laureaci wielkich, francuskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych. Są pasjonatami gotowania i z chęcią przekazują swoją wiedzę i doświadczenie studentom z całego świata.
Wysokość:
286 mm
Szerokość:
235 mm
Długość:
35 mm
Wydawnictwo:
Jedność
Autor:
Praca zbiorowa
Rok wydania:
2019
Liczba stron:
512
Oprawa:
twarda
Format:
23.0 x 28.0 cm
Numer ISBN:
9788381440400
Data premiery:
2019-11-13
Dane producenta
Wydawnictwo Jedność
Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
Poland
41 349 50 00, 41 368 11 10
jednosc@jednosc.com.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
61.24