Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Smakologia
Symbol:
Dostępność:
Mało
5
szt.
36.74
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788327105028
Po co jemy? Jak człowiek ujarzmił rośliny? Czym zastawione były stoły podczas starożytnych uczt? Czy niektóre przyprawy były droższe niż złoto? Czy jedzenie leczy? Jak powstaje czekolada? Czego można dowiedzieć się z etykiet?
Wydawnictwo:
Papilon
Autor:
Ola Woldańska-Płocińska
Rok wydania:
2020
Liczba stron:
80
Oprawa:
twarda
Format:
30.0 x 23.0 cm
Numer ISBN:
978-83-271-0502-8
Data premiery:
2020-10-28
Dane producenta
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań
Poland
616529252
publicat@publicat.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
38.07
42.69