Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Run&Cook. Kulinarny poradnik biegacza
Symbol:
Dostępność:
Mało
2
szt.
45.09
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788362903399
Patrycja Bereznowska - mistrzyni świata w biegu 24 h, rekordzistka świata w biegu 24 h i 48 h Dzięki prawidłowemu odżywianiu mogę nie tylko mocno trenować, lecz przede wszystkim szybko się regeneruję, dużo lepiej czuję na co dzień, a w rezultacie osiągam wymarzone cele na zawodach.
Bartosz Olszewski - najlepszy biegacz Wings For Life World Run 2017, autor bloga Warszawski Biegacz Od tego, czym »zatankujemy« nasz organizm, zależy nasze zdrowie, samopoczucie i wygląd. Kiedy uprawiamy regularnie sport, odżywianie staje się jeszcze ważniejsze, bo to od tego, co zjemy, zależy, czy będziemy mieć siły i chęci na trening. Wyznaję kilka zasad w kuchni, ale najważniejsza brzmi: jak najmniej przetworzonego jedzenia.
Anna Szczypczyńska - autorka bloga Panna Anna Biega i książki „Zakochaj się w bieganiu"
Wysokość:
244 mm
Szerokość:
178 mm
Długość:
25 mm
Wydawnictwo:
Filo
Autor:
Jagoda Podkowska, Michał Toczyłowski
Rok wydania:
2018
Liczba stron:
288
Oprawa:
miękka
Format:
17.0x24.5 cm
Numer ISBN:
978-83-62903-39-9
Data premiery:
2018-04-04
-
Polecane
-
Podobne produkty
43.28
42.55
33.99