Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych
Symbol:
Dostępność:
Mało
4
szt.
86.19
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788302182242
Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
Wysokość:
240 mm
Szerokość:
170 mm
Wydawnictwo:
WSiP
Autor:
Anna Kmiołek-Gizara
Rok wydania:
2019
Liczba stron:
344
Oprawa:
miękka
Format:
17.0 x 24.0 cm
Numer ISBN:
9788302182242
Data premiery:
2019-06-12
Dane producenta
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
Poland
801 220 555
wsip@wsip.com.pl,
-
Polecane
-
Podobne produkty