🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Przysmaki kuchni myśliwskiej. Ponad 800 przepisów

Dostępność: Mało
92.45
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny, a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.

W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia, a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj, jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca.
Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
Parametry:
Wydawnictwo:
Dragon
Autor:
Henryk Dębski
Rok wydania:
2021
Liczba stron:
288
Oprawa:
twarda
Format:
21.0 x 28.5 cm
Data premiery:
2021-01-13

Dane producenta

WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 Listopada 60-62
43-300 Bielsko-Biała
Poland

795 159 275
dragon@wydawnictwo-dragon.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: