Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Polskie mięso, czyli jak zostałem weganinem i przestałem się bać
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
35.45
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788365853684
Jaś Kapela zatrudnił się na czarno przy łapaniu drobiu w kurniku oraz na etacie na zawieszaniu w ubojni, by u źródeł zobaczyć, w jakich warunkach żyją hodowlane kury i jak są później przetwarzane na mięso. Udał się do miasta w środkowej Polsce, gdzie znajduje się największy w Europie Środkowo-Wschodniej zakład uboju świń, by z lokalnymi dziennikarzami i aktywistami dowiedzieć się, jak przemysłowa produkcja zwierząt wpływa na życie codzienne mieszkańców. Wreszcie wyruszył śladem aktywistów do Puszczy Białowieskiej, by dowiedzieć się, jak ważne jest zaangażowanie w walce o lepszą przyszłość i dlaczego warto blokować harvestery.
Jaś Kapela - poeta, pisarz i felietonista, członek zespołu Krytyki Politycznej, weganin i ekolog. Ostatnio wydał powieść Dobry troll (2015) oraz tomik poetycki Modlitwy dla opornych (2017).
Wysokość:
210 mm
Szerokość:
135 mm
Długość:
23 mm
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Krytyki Politycznej
Autor:
Jaś Kapela
Rok wydania:
2018
Liczba stron:
320
Oprawa:
miękka ze skrzydełkami
Format:
13.0 x 21.0 cm
Numer ISBN:
978-83-65853-68-4
Data premiery:
2018-09-14
-
Polecane
-
Podobne produkty
34.29
44.28