🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! 🌼 Majowa promocja! Zyskaj 5% rabatu z kodem MAJ5 – tylko do końca maja! 🌼

Obca. Tom 7. Kość z kości (edycja elegancka)

Dostępność: Mało
88.19
83.78 cena z kodem: MAJ5
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Kość z kości to siódmy tom fascynującej sagi o podróżniczce w czasie Claire Randall i osiemnastowiecznym Szkocie Jamiem Fraserze, nagradzana i przetłumaczona na 33 języki.
Jest rok 1776. Fraser's Ridge, farma założona przez Jamiego w Karolinie Północnej, spłonęła, tak więc miejsce, które miało stać się dla Jamiego i Claire mitycznym domem i schronieniem, przestało istnieć. Jamie i Claire znowu podróżują - nie tylko w czasie, ale i w przestrzeni. Udają się w podróż morską do Europy, jednak statek zostaje zajęty przez Brytyjczyków...
Jest rok 1980. Brianna mieszka z Rogerem w Lallybroch w Szkocji, rodzinnym majątku Fraserów. Tam docierają do niej listy z przeszłości...
Wszystkie części sagi „Obca" zajmowały najwyższe miejsca na listach bestsellerów w 114 krajach i rozeszły się w łącznym nakładzie 50 milionów egzemplarzy. Powieść została zekranizowana. Cieszący się popularnością serial jest dostępny na platformie Netflix.
Diana Gabaldon stworzyła również sagę „Lord John", powiązaną fabułą z serią „Obca". W przygotowaniu przekłady najnowszych części kolekcji „Obca" - zbioru opowiadań Siedem głazów przeznaczenia oraz dziewiątego tomu sagi: Go Tell the Bees that I Am Gone".
Parametry:
Wydawnictwo:
Świat Książki
Autor:
Diana Gabaldon
Rok wydania:
2021
Liczba stron:
1016
Oprawa:
twarda
Format:
17.0x24.5 cm
Numer ISBN:
9788365928306
Data premiery:
2021-11-24
Seria wydawnicza:
Obca

Dane producenta

Dressler Dublin sp. z o.o
Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki
Poland

sekretariat@dressler.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: