Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-
Mistrzowie makaronu. Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
63.43
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788324073108
Żadne danie w historii nie ma tak wielu wariantów, kolorów, kształtów, smaków i konsystencji jak zwykły makaron. Przygotuj samodzielnie aksamitne farfalle lub cieniutkie jak jedwab ravioli. Zaskocz znajomych, podając czarny jak węgiel makaron z atramentem kałamarnic lub orzechowe gnocchi z grzybowym ragoût.
Marc Vetri, utalentowany mistrz włoskiej kuchni, zdobywca „kulinarnego Oscara", czyli nagrody Fundacji im. Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni, pokaże ci, jak własnymi rękami zrobić makaron pachnący toskańską trattorią. Bazując na ogromnym doświadczeniu, dzieli się swoją historią, radami, technikami i ponad setką przepisów.
• Tajniki wyrabiania ponad trzydziestu różnych typów ciasta i całej gamy makaronów smakowych.
• Przepisy na wspaniałe makarony nadziewane i pieczone oraz idealnie skomponowane sosy.
• Inspirujące eksperymenty z różnymi rodzajami mąki.
Zostań mistrzem makaronu w swojej kuchni.
Wydawnictwo:
Znak
Autor:
Marc Vetri, Joachim David
Rok wydania:
2021
Liczba stron:
272
Oprawa:
twarda
Format:
20.5 x 25.0 cm
Numer ISBN:
9788324073108
Data premiery:
2021-03-10
Dane producenta
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków
Poland
126199500
sekretariat@znak.com.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
59.52
62.07
49.43