🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

Japoński rok od kuchni

Dostępność: Mało
53.35
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach.
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni.
Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Parametry:
Wydawnictwo:
Kirin
Autor:
Anna Jassem, Aleksander Szojer
Rok wydania:
2020
Liczba stron:
174
Oprawa:
miękka
Numer ISBN:
978-83-62945-94-8
Data premiery:
2020-06-25

Dane producenta

Wydawnictwo KIRIN
ul. Żemojtela 12
85-796 Bydgoszcz
Poland

kirin@kirin.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: