Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Interakcje leków z żywnością
Symbol:
Dostępność:
Mało
1
szt.
124.62
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
- Paczkomaty InPost 15.99
- Kurier 16.99
Kod kreskowy:
EAN:
9788301230715
Wciąż za małą uwagę i nacisk kładzie się na potencjalne interakcje między lekiem a pożywieniem - zapominając o tym, że w skutkach może być ono tak samo niebezpieczne jak interakcja lek - lek. Niniejsza monografia, bazując na najświeższych doniesieniach naukowych w sposób kompleksowy i zrozumiały omawia ryzyko osłabienia lub nasilenia działania leku poprzez żywność. Stanowi ważne źródło informacji dla dietetyków, lekarzy i farmaceutów, by pokazać pacjentom, że „nie chodzi o to żeby lek zażyć - ale żeby zażyć go tak, by miał szansę działać"
Wysokość:
235 mm
Szerokość:
150 mm
Wydawnictwo:
PZWL
Autor:
Magdalena Obrzut
Rok wydania:
2023
Liczba stron:
240
Oprawa:
miękka
Format:
15.0x23.5 cm
Numer ISBN:
978-83-01-23071-5
Data premiery:
2023-06-29
Dane producenta
Wydawnictwo Naukowe PWN S.A.
ul. Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
Poland
226954504
dyrektywa@pwn.pl
-
Polecane
-
Podobne produkty
143.91
143.91