🎉 Szybka wysyłka zabawek i ekspresowe e-booki – kupuj wygodnie na Alturio.pl! Chcesz złożyć zamówienie z dostawą do inego kraju UE? Skontaktuj się z nami – chętnie pomożemy!

EASY. Kuchnia tajska. Najlepsze przepisy

Dostępność: Mało
47.14
szt.
Zamówienie telefoniczne: 576019971 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.99
  • Paczkomaty InPost 15.99
  • Kurier 16.99
Jedna z najsmaczniejszych kuchni świata teraz w twoim domu! Kuchnia tajska jest wysoko ceniona na świecie - i słusznie. Ma wiele twarzy, ale niezmiennie wyróżnia ją równowaga smaków, którym towarzyszy prawdziwa eksplozja przypraw i aromatów. Odkryj klasykę kuchni tajskiej - sajgonki, szaszłyki z kurczaka w sosie satay, sałatkę z zielonej papai, tom kha kai, sałatkę z chrupiącego ryżu, zielone i czerwone curry, kurczaka smażonego z orzechami nerkowca, pad thai, ryż z kokosem i mango Znajdziesz tu treściwe i łatwe do przygotowania przepisy, opis podstawowych składników i stosowanych przyborów kuchennych oraz zdjęcia pokazujące przygotowanie potraw krok po kroku. Caroline Trieu poznawała kuchnię Azji Południowo-Wschodniej już od najmłodszych lat dzięki mamie i ciociom. Tajlandię odkryła dużo później podczas stażu, na którym była pod koniec studiów, i zakochała się w tym miejscu. Szybko stało się ono jej krajem z wyboru. Caroline przemierza go bezustannie od 15 lat, ucząc się podstaw języka i kuchni, a także szkoląc się w masażu tajlandzkim nuad boran, który wykonuje w swoim salonie. Jednocześnie dzieli się pasją do kuchni tajskiej, laotańskiej i wietnamskiej podczas warsztatów kulinarnych w okolicach Rennes we Francji i na blogu Taste-of-mekong.
Parametry:
Wydawnictwo:
RM
Autor:
Caroline Trieu
Rok wydania:
2025
Liczba stron:
140
Oprawa:
twarda
Format:
17.5 x 24.5 cm
Numer ISBN:
978-83-8151-956-4
Data premiery:
2025-03-05

Dane producenta

Wydawnictwo RM
Mińska 25
03-808 Warszawa
Poland

handlowy@rm.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: